Uw leven makkelijker maken met behulp van de beste zaaimachines voor uiteenlopende landbouwtoepassingen: dat is onze missie! Al jarenlang. Ontdek hier meer over onze missie, visie, geschiedenis en troeven.

Over ons

Ons verhaal

Herriau is een van oorsprong Franse onderneming. Het bedrijf bleef lang een familiebedrijf tot het grote Franse beursgenoteerde bedrijf Exel Industries de onderneming opkocht in 2003. Exel Industries is vooral gespecialiseerd in landbouwspuiten en bietenrooiers, maar minder in landbouw-zaaimachines. In dat opzicht werd Herriau in 2016 opnieuw verkocht aan Vallaey. Vallaey was destijds al de importeur van Herriau-machines op de Belgische markt en is sinds 2016 dus eigenaar van Herriau.

Over ons

Onze missie en visie

Elke dag zijn wij bezig met de verbetering van onze zaaimachines voor landbouw en we baseren ons daarvoor in grote mate op de input van de gebruikers: de landbouwers zelf en loonwerkers. We blijven dus steeds op zoek naar manieren om onze machines te perfectioneren, rekening houdende met de huidige en toekomstige akkerbouwsystemen. Een duidelijk onderdeel daarvan is besparen op tijd en geld. Op die manier willen we bijdragen aan uw succes en bijdragen aan een wereld waarin gewassen duurzaam worden geteeld op basis van efficiënte technologie.

Over ons

KWALITEIT:

Herriau staat sinds jaar en dag synoniem voor de allerhoogste kwaliteit. Onder alle omstandigheden moeten landbouw-zaaimachines naar behoren functioneren. En met gebruikers over de hele wereld en dus diverse ondergronden – van de Noord-Europese klei over de afwisselende bodems in Canada tot het rotsachtige terrein van Nieuw-Zeeland – laten we niets aan het toeval over. Om de beste kwaliteit en de hoogste belastings- en slijtageweerstand te bereiken, maken we enkel gebruik van de beste materialen.

INNOVATIE:

Dankzij onze technische knowhow en ruime ervaring zijn wij in staat steeds te vernieuwen. We houden daarbij sterk rekening met enerzijds verbeterpunten bij de bestaande machines, maar anderzijds ook de toekomstige economische én ecologische omstandigheden. Enkel door naar de toekomst van de landbouw te kijken, blijven we onze landbouw-zaaimachines steeds verbeteren en uw verwachtingen inlossen.

MAATWERK:

Omdat geen enkele situatie hetzelfde is en we onze dienstverlening volledig op u willen afstemmen, worden alle Satellite-, Integrata-zaaimachines en Fronttanks op maat gemaakt. We vertrekken van het basismodel, maar deze landbouw-zaaimachines zijn in hoge mate aanpasbaar aan uw wensen en noden.

Onze producten:

Over ons

Precisiezaaimachines

Met behulp van onze pneumatische precisiezaaimachines Satellite en Integrata zaait u allerhande gewassen tot op een tiende van een millimeter precies. De veldkwaliteit en het oogstproces worden zo geoptimaliseerd.
Over ons

Fronttanks

Dankzij de Fronttank bereikt u pas echt optimale efficiëntie met een hoog rendement. U krijgt meer flexibiliteit, meer stabiliteit en door een grotere capaciteit hebt u minder stops nodig om bij te vullen.
Over ons

Onderdelen

Om de beste prestaties van uw Herriau-zaaimachine te garanderen, raden we aan gebruik te maken van originele Herriau-onderdelen. U bent zo steeds verzekerd van de beste kwaliteit op uw maat.
Over ons

Kies ook voor landbouw-zaaimachines op uw maat van Herriau

Profiteer van onze ervaring, vista en innovatieve spirit en bespaar zo tijd én geld!

Neem nu contact op